kasulik


Vaata kommentaare (47)

  • oare se mai poate comenta ceva?????????????????............nici toti banii din .......dubai nu ar ajunge sa va recompenseze pt ceea ce faceti(in ceea ce ma priveste.................m-ati scos din ......analfebetismul in care persistam!!!!!!!!!!!!!).va multumesc frumos!p.s. site-ul are alta configuratie si arata mult mai bine!

  • SINTETI SI VETI RAMANE NUMARUL UNU IN TARA PENTRU CEEA CE FACETI PT NOI, SUCCES IN CONTINUARE!

    AM PUS UN LINK PE SITE-UL MEU LA VIDEOTUTORIAL.RO SPER SA NU FIE VREO PROBLEMA
    LINK

  • sunteti tari. mati ajutat foarte mult in ceea ce priveste Pc-urile.acuma stiu multe datorita voua.sa continuati tot asa.suuuuuccccceeeeeees;)

    • sunteti tari. mati ajutat foarte mult in ceea ce priveste Pc-urile.acuma stiu multe datorita voua.sa continuati tot asa.suuuuuccccceeeeeees;)  

      SINTETI SI VETI RAMANE NUMARUL UNU IN TARA PENTRU CEEA CE FACETI PT NOI, SUCCES IN CONTINUARE!AM PUS UN LINK PE SITE-UL MEU LA VIDEOTUTORIAL.RO SPER SA NU FIE VREO PROBLEMA
      LINK  

  • SALUT am si eu o problema cu un joc nu merge sa intru in el dupa cei dau sa ruleze imi apare mesajul asta la Batman:BmLauncher a intalinit o problema si se va inchide.Ne cerem scuze de deranju provocat.VREAU sa stiu neparat ce are de nu functioneaza MS mult.

  • Sunteti foarte tari frate...tineti-o tot asa si in continuare cu la fel de multe tutoriale de succes,datorita voua multa lume stie mai multe despre pc...iaracum pe sfarsit imi puteti spune unde pot gasi windows xp sp2 sau sp3 gratis sa fie am gasit ori erau cu bani ori era din ala de update vreau ceva bun...ma puteti ajuta...?mersi mult...!

  • ovidiu_bc: Sunteti foarte tari frate…tineti-o tot asa si in continuare cu la fel de multe tutoriale de succes,datorita voua multa lume stie mai multe despre pc…iaracum pe sfarsit imi puteti spune unde pot gasi windows xp sp2 sau sp3 gratis sa fie am gasit ori erau cu bani ori era din ala de update vreau ceva bun…ma puteti ajuta…?mersi mult…!

    Din pacate nu te putem ajuta cu un link de download pentru windows pentru ca nu avem voie,nu promovam si nu sustinem pirateria,te descurci tu,invata sa folosesti torrentele sau Apex,te invit sa urmaresti aceste 2 tutoirale dand click SIIN si SIIN

  • Parerea mea este ca nici domnul Cristi impreuna cu toata echipa nu-si da seama de ceea ce realizeaza si ce au realizat.
    O lume noua fratilor,formata din persoane,indiferent de varsta,care neavand o posibilitate financiara,au ales sa invete IT alaturi de aceasta echipa formidabila, ba chiar s-au alaturat si cei care aveau cunostinte destul de multe
    dar pe aceasta cale s-au perfectionat adica si-au finisat un pic memoria si cred ca au ajuns la rezultate mult mai bune.
    Ce sa mai zic,cuvintele de lauda ar curge ca apa la robinet dar m-as bucura ca cei ce au contribuit la acest site sa fie pe deplin satisfacuti.
    Ati deschis portile spre o lume noua.
    Ati deschis ochii celor interesati de aceaste lume.
    Ati curatat mintile infectate de virusi.
    OARE VOR FI RASPLATITI ACESTI DOMNI VREODATA PENTRU BINELE CARE L-AU FACUT PENTRU TOT MAI MULTI INTERESATI?

    Multa sanatate pentru toata echipa ,rabdare sa aveti pentru cei ce nu cunosc,si spor la munca.

seotud Post

See veebileht kasutab küpsiseid.