Kasutage DSLR kaamera asemel webcam

Hi sõbrad, täna ma näitan teile, kuidas kasutada ehtsaid DSLR või kompaktkaamerat asemel Web kaamera (Veebikaamera) Yahoo Messenger, Google Hangouts, Skype jms
Neile, kes ei ole kaameraga, salli See õpetus, kus näed, kuidas saate oma veebikaamera asemel.
Sest kasutada DSLR asemel webcam?
Lihtsalt sellepärast, et parim ja ei pea ostma veebikaamera. Lisaks DSLR on valgus- ja automaatselt on hea maine, kvaliteetsed vähese valguse siseruumides, kus Veebikaamera näitab oma piirid.
Kui me paneme lisatasu objektiiv f / f või 1.8 / 1.4, siis pilt on unistus Axact nagu filmimine Hollywoodis.
Et kasutada DSLR või kompaktkaamerat Camara veebilehel, peate installima SparkoCam.
SparkoCam on kaubanduses kuid me Vresse kohtuprotsessi ja saame proovida, et näha, kas see toimib ja kui tahame.
Ma kasutasin?
Windows 10 (eelvaade)
SparkoCam 2.3.5 Beta (tarkvara kontrolli)
Nikon Camera D5200
AF-S Nikkor objektiiv 35mm f / G 1.8
SparkoCam alla (prooviversioon)


Cristian Cismaru: Mulle meeldib kõik, mis on seotud IT & C-ga, mulle meeldib jagada kogemusi ja teavet, mida ma iga päev kogunen. Ma õpin sind õpetama!

Vaata kommentaare (41)

    • Mul on Nikon D3200 hea Cristi proovida seda kasutada webcam kasutades sammud video. Ma ei saanud kasutada NKRemote ja kõik asjata. Oleks tore, kui äss video sel teemal!

  • Cristi enam minna linke Windows 7, kus ma saan alla laadida Windows ülim 7 juriidiline x86.
    Päris palun aidake mind !!!

    • Läbiotsimine ja anname teile teada, kus saab alla laadida Windows 7, 8, 8.1 või 10 seaduslik.

    • Microsoft Windows 7 32-bitine Enterprise alates selle allalaadimisest (/drive.google.com/folderview?id=0By6BVqCABp-HaTlYRWtpVnFtaUk&usp=sharing)

  • salut,la laptop-ul meu sa ars camera,adica se infierbinta tare si am fost nevoit sa desfac si sa scot camera fiindca deseori wind.se auzea ca se porneste dar ecranul raminea negru,mi-a dat un amic o alta camera dar nu vine in mufa respectiva fiindca e de alt model si as vrea sa intreb daca e posibil s-o pun pe USB,camera e de la un dell vostro 1510 eu am asus x53u,am incercat s-o pun pe usb dar usb are 4 fire dar camera 6 si nu stiu ordinea cum sa unesc...rog ajutor. mercy.

  • am incercat si eu ceea ce sa aratat in tutorial dar eu am un samsung L100 si nu merge desi stiam ca n-o sa mearga. Astept cu nerabdare tutorialele voastre si intru mai des pe videotutorial.ro decit pe facebook...sanatate si rabdare!

    • Menüüst valida, kuidas ühendada seadme asemel PTP Mass Storage. Kui teil on see võimalus muidugi.

  • Cristi tere, mul on Nikon D3200 kuid ei ühenda, valisin võimalus NIKON kuid midagi, kui nad valivad obtiunea laptopu veebikaamera tema teosed-kuid seade !!!!!!!!!

  • Tere Cristi on kõik minu austus, mida sa tegid, et videotutorial.ro

    Pe site sunt multe tutoriale, despre toate categoriile, dar vrem si un tutorial "third party" despre energie electrica, panouri fotovoltaice, la ce specificatii ar trebui sa luam in considerare. Spre exemplu vrem sa dam curent de la panoul fotovoltaic la un acumular cuplat la un bec econom ca sa avem lumina ECO noaprea in curte.

    • Salut, iflorin07 eu pot sa iti dau un raspuns in acest domeniu pt ca sunt specialist in Energie Solara Fotovoltaica totul depinde de ce investitie vrei sa faci, pt ca pe piata aici in Spania gasesti kit-uri pt ce pretinzi tu sau pt ce vrei tu la vreo 500€ dar nu sunt bune de nimic. Pt o instalatie de performanta iti recomand sa iei legatura cu un specialist in Energie Solara Fotovoltaica si sa iti faca un proiect cum trebuie. In acest caz iti dau unu din exemplurile cu, care trebuie facut proiectul (un acumulator pt o durata de viata mai lunga si mai buna nu trebuie sa se descarce sub 50%) asa ca vezi tu aici trebuie sa se faca un calcul de consum sa nu coboare sub 50% pe o perioada de 12/13 ore, ar mai fi multe de spus dar lucrurile astea cum am mai spus ti-le poate spune un profesionist facand un proiect si aratandu-ti tie si eu cred ca mai bine este folosesti curent de la RENEL cu un bec de putin consum ca iesi mai ieftin decat sa iti cumperi o instalatie dintrasta. Eu nu pot sa iti detaliez acum in acest comentari ce am invatat in 2 ani. Acum la sfarsit de comentariu sa iti spun ceva eu cred ca daca investesti cateva sute de roni in becuri de led din toata casa vei vedea la diferenta, si nici nu vei ajunge la suma pe care o vei plati pt acest kit de energie salara fotovoltaica Aici iti las un exemlu de bec care consuma 4 wati si ilumina cat unul de 40 wati insa pretul lasa de dorit : http://domoelectra.com/tiendaonline/iluminacion/iluminacion-led/lampara-estandar-led-4w-e27-3000k-serie-oro. Loodan, et teil on läbinud selle kommentaari.

seotud Post

See veebileht kasutab küpsiseid.